Naudojimo taisyklės ir sąlygos

Sveiki atvykę į Baldubirza.lt. Naudodamiesi šia svetaine, jūs sutinkate su šiomis naudojimo taisyklėmis ir sąlygomis. Prašome jas atidžiai perskaityti.

1. Bendrosios nuostatos

Šios taisyklės reglamentuoja naudojimąsi svetaine Baldubirza.lt. Naudodamiesi šia svetaine, jūs patvirtinate, kad sutinkate su šiomis sąlygomis. Jei nesutinkate su šiais terminais, rekomenduojame nustoti naudotis svetaine.

2. Intelektinė nuosavybė

Visas turinys, esantis svetainėje Baldubirza.lt, įskaitant tekstus, vaizdus, grafiką ir logotipus, yra mūsų arba mūsų partnerių intelektinė nuosavybė ir yra saugomas autorių teisių įstatymų. Bet koks svetainės turinio naudojimas be mūsų sutikimo yra draudžiamas.

3. Naudotojo elgesys

Naudodamiesi svetaine, jūs įsipareigojate:

  • Nesinaudoti svetaine neteisėtais tikslais.
  • Nekelti į svetainę kenkėjiškų programų ar virusų.
  • Nepažeisti jokių trečiųjų šalių teisių ar galiojančių įstatymų.

4. Atsakomybės apribojimas

Svetainės Baldubirza.lt turinys pateikiamas „kaip yra“, be jokių garantijų dėl jo tikslumo ar išsamumo. Mes neprisiimame atsakomybės už galimus nuostolius ar žalą, kilusią dėl svetainės naudojimo.

5. Trečiųjų šalių nuorodos

Mūsų svetainėje gali būti nuorodų į trečiųjų šalių svetaines. Mes nesame atsakingi už šių svetainių turinį, privatumo politiką ar jų veiklą. Rekomenduojame susipažinti su šių svetainių taisyklėmis ir sąlygomis prieš jomis naudojantis.

6. Privatumo politika

Jūsų asmens duomenų apsauga mums yra labai svarbi. Daugiau informacijos apie tai, kaip mes tvarkome jūsų asmens duomenis, rasite mūsų Privatumo politikoje.

7. Pakeitimai

Mes pasiliekame teisę bet kuriuo metu atnaujinti šias taisykles ir sąlygas. Atnaujintos versijos bus paskelbtos svetainėje, o jūsų tolesnis naudojimasis svetaine reiškia sutikimą su pakeitimais.

8. Taikytina teisė

Šioms naudojimo taisyklėms taikomi Lietuvos Respublikos įstatymai. Visi ginčai, kylantys dėl šių taisyklių, bus sprendžiami pagal Lietuvos teisės aktus.

9. Kontaktai

Jei turite klausimų dėl šių taisyklių ar svetainės naudojimo, prašome susisiekti su mumis el. paštu: info@baldubirza.lt.